Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із 19 жовтня «червоний» рівень епіднебезпеки діятиме у 68 адміністративних одиницях

Дата: 16.10.2020 11:42
Кількість переглядів: 382

За даними Міністерства охорони здоров'я України, з 19 жовтня «червоний» рівень епіднебезпеки діятиме у 68 адміністративних одиницях.

????До «червоного» рівня епідемічної небезпеки з 19 жовтня буде віднесено 68 адміністративних одиниць у 15 областях, тоді як наразі він діє у 2 містах. Відповідне рішення прийняла Державна комісія з питань ТЕБ та НС на своєму засіданні 15 жовтня.

Про це повідомив головний санітарний лікар України Виктор Ляшко.

????«Усі області України, окрім Кіровоградської, потребують додаткових обмежувальних заходів через перевищення базового рівня захворюваності на коронавірусну хворобу, який становить 40 на 100 тисяч населення», – зазначив він.

????Зокрема, до «червоного» рівня епідемічної небезпеки потрапили 9 обласних центрів: Чернівці, Хмельницький, Чернігів, Харків, Сєвєродонецьк, Полтава, Суми, Івано-Франківськ та Тернопіль.

Крім цього, «червоний» рівень епіднебезпеки буде встановлений у 15 адміністративних одиницях Луганської області, у Волинській області – м. Володимир-Волинський, м. Нововолинськ та Ківерцівський район, у Донецькій області – Слов'янський район, у Житомирській області – м. Коростень, Коростенський, Лугинський, Любарський, Черняхівський та Чуднівський райони, у Київській області – м. Васильків та Бориспільський район, у Одеській області – м. Біляївка та Татарбунарський район, у Рівненській – м. Дубно, м. Вараш, м. Острог, Здолбунівський та Костопільський райони, у Сумській - Сумський район, у Тернопільській області – м. Бережани, м. Кременець, м. Чортків, Борщівський, Заліщицький та Монастириський райони, у Харківській – м. Люботин, Богодухівський, Лозівський та Первомайський райони, у Хмельницькій – м. Нетішин, м. Славута, Волочиський, Городоцький, Дунаєвецький, Красилівський, Старосинявський та Теофіпольський райони, у Черкаській – м. Канів, м. Сміла та Смілянський район, у Чернівецькій – м. Новодністровськ, Кельменецький та Кіцманський райони, у Чернігівській – м. Ніжин.

????Обмеження будуть діяти, згідно спільного рішення національної та регіональних комісій з питань ТЕБ та НС, а також місцевих органів влади.

Уряд 13 жовтня прийняв зміни до умов адаптивного карантину, зокрема в національні індикатори визначення рівня карантинних обмежень.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь