Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про сильних духом людей, наповнених любов'ю і великою жагою до життя

Дата: 03.12.2020 10:17
Кількість переглядів: 431

Міжнародний день людей з інвалідністю, який в 1992 році оголосила Генеральна Асамблея ООН, відзначається щорічно 3 грудня. Основна мета заснування цієї дати – не викликати жалість до людей з обмеженими фізичними можливостями, а нагадати, що ці люди знаходяться нарівні з усіма членами суспільства, що вони мають такі ж права, як і всі, і можуть повноцінно брати участь у житті суспільства, вчитися, займатися спортом, створювати сім’ї та ростити дітей.

Активна життєва позиція, воля, міцність духу, завзятість і життєлюбність людей з інвалідністю заслуговують захоплення і поваги, адже щодня вони стикаються з безліччю бар’єрів, про які ми часом не замислюємося. Незважаючи на життєві обставини, вони є прикладом цілеспрямованості, самовладання і вміння домагатися успіху.

Сьогодні, у Міжнародний день людей з інвалідністю, говоримо про наших земляків, сильних духом і наповнених любов’ю до життя, які з великим бажанням бути як всі, доводять це своїми реальними справами. Вони щороку беруть участь у різноманітних обласних спортивних змаганнях, творчих конкурсах і досягають значних результатів.

Це неодноразові призери обласного авторського конкурсу художньої творчості «Перлини Півдня» поети-краяни Микола Петрович Голотюк (с. Дмитрівка), Надія Володимирівна Цьома (с. Ташине), ліричну і життєстверджуючу поезію яких високо оцінило обласне журі, та авторка оповідань Ольга Михайлівна Чередниченко (с. Комісарівка).

Це володарі золотих та срібних медалей з різних видів спорту. Переможцями обласної спартакіади людей з інвалідністю щороку ставали Сергій Вікторович Ізбаш, Олександр Сергійович Ахмет та Михайло Романович Іванов з Березанки.

Фото без опису

Кожен день цих людей наповнений прагненням до самовдосконалення, прагненням пристосуватися до самостійного життя у суспільстві, приносити користь та радість собі, оточуючим та суспільству. Головний девіз для них «Життя є – і воно продовжується!».

Голова громадської організації інвалідів Березанського району Ганна Свинаренко, яка багато років опікувалася людьми з інвалідністю, дарує тепло свого серця вам, шановні люди, і бажає міцного здоров’я, сил, наснаги, сімейного затишку і добробуту в цей нелегкий час.

 

Бажаємо кожній людині з особливими потребами витримки, мужності, оптимізму, уваги і підтримки рідних, близьких і друзів. Нехай у ваших домівках і серцях панують добро, тепло і радість!

Фото без опису

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь