Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання Березанського селищного голови з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2020 08:28
Кількість переглядів: 270

Шановні жителі Березанської громади, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету, активісти, працівники виконавчого апарату селищної ради!

День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, які вболівають за проблеми Березанської об'єднаної  територіальної громади, дбають про її розквіт і зростання.

Тому, в цей день хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо важливу спільну справу – працюємо задля добробуту людей, робимо нашу громаду  кращою. 

У цей день хочу наголосити на важливості активної громадянської позиції кожного мешканця нашої громади.  Місцеве самоврядування – це влада кожного з вас, це можливість будувати громаду, в якій захочуть залишитись жити наші діти й онуки!

Ще хотілось би акцентувати на тому, що місцеве самоврядування дозволяє усім мешканцям громади  на власному прикладі показувати, як дбати про свою домівку та рідну громаду.

Нехай цей урочистий день додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у завтрашньому дні, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя рідної Березанської  громади!

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній  родині, кожному мешканцю миру, достатку, любові і здоров`я!

Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідної громади та спільна праця на її благо додають сили і наснаги!

З повагою, Березанський селищний голова Валерій Хоміцький.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь