Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із 85-річчям Валентину Заварикіну вітали працівники соцвідділу Березанської селищної ради

Дата: 17.12.2020 13:44
Кількість переглядів: 322

17 грудня відзначає яскраву ювілейну дату добре відома й шанована в Березанській громаді людина – Заварикіна Валентина Іванівна.   

Із 85-річчям ювілярку сьогодні привітали діти, рідні, друзі, сусіди, колеги та представники соціального відділу Березанської селищної ради і побажали міцного здоров’я, щасливих буднів та приємних подій у колі рідної сім’ї.

Фото без опису Фото без опису

Життєвий шлях цієї статної красивої жінки достойний уваги: насичений, наповнений смислом і різного роду подіями. Саме про таких людей у народі кажуть: «Де народилася, там і згодилася». Причому згодилася у широкому розумінні цього слова: 42 роки свого загального трудового стажу Валентина Іванівна віддала на благо Березанщини, виховала талановитих сина Ігоря і доньку Оксану.

Уродженка села Анатолівка (тоді ще Одеської області) після закінчення школи одразу пішла працювати піонервожатою, потім робота в райкомі комсомолу з паралельним навчанням у Харківському бібліотечному інституті. У період реорганізації району довелося працювати й вихователькою в дитсадку. Але основна й улюблена робота була присвячена бібліотекарській справі – майже 26 років на посаді завідуючої районною дитячою бібліотекою. Свою основну трудову діяльність Валентина Іванівна вміло поєднувала з творчими концертами по селах в якості самодіяльної артистки агітбригади. Молода і красива Валентина гарно співала, танцювала й пречудово виконувала акробатичні номери.

Сьогодні, у свої 85 років, ювілярка має гарну пам'ять і будь-який епізод із свого життя здатна достеменно описати. Мабуть, цьому сприяють активний спосіб життя, жага бути в курсі усіх справ та читання літератури. Буденні дні на пенсії Валентина Іванівна заповнює розгадуванням кросвордів, сканвордів, філвордів, читанням улюблених газет – районної «Березані» та «Телеканал». А ще Валентина Заварикіна – затятий гравець лото-забави і лотереї «Хто там?». Мала багато призових виграшів і навіть побувала в 2007 році на телебаченні.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь