Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанський БТШ проводить театралізовані дійства до Новорічно-Різдвяних свят

Дата: 18.12.2020 13:41
Кількість переглядів: 240

Березанський селищний Будинок творчості школярів цьогоріч проводить Новорічно-Різдвяні свята у два етапи з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, без масового скупчення дітей.

 

Перший етап розпочався 11 грудня на Святого Андрія у залі БТШ для учнів 8-их класів, де гуртківці у театралізованій формі демонстрували українські народні звичаї – кусання калити та ворожіння.

18 грудня зранку  для дітей 1-2 класів поетапно відбулися театралізовані дійства повчального характеру, які спонукають неслухняних дітей стати вихованими і слухняними, аби Святий Миколай обдарував їх подарунками.

 

Доречним буде відзначити чудову музичну підготовку та декорацій, над якими власноруч працював колектив БТШ, чудову постановку театралізованого дійства, над якою працювали Любов Сагайдачна (керівник театрального колективу «Евріка») і Катерина Лозова (керівник фольклорно-етнографічного колективу «Світлиця»). Окреме захоплення усіма гуртківцями, серед яких троє дітей із сім’ї Пасічник, - їхніми артистизмом, талантом, розкутістю, впевненістю.

Завершується перший етап Новорічно-Різдвяних свят 18 грудня о 14:30 запаленням головної новорічної ялинки біля селищного Будинку культури для дітей 3-4 класів та усіх бажаючих.

Але це не означає, що вже настав кінець Новорічним святковим дійствам. З наступного тижня працівники БТШ разом зі своїми вихованцями вже готуватимуться до проведення Різдвяних свят. Гарний настрій малюкам і підліткам гарантують!

Працівники БТШ  створили у своєму приміщенні чудову фотозону, якою сьогодні з великим задоволенням скористалися учні 1-Б класу, а потім отримали від Миколая подарунки. А на артистів БТШ теж чекали солодкі подарунки – смачний домашній торт від Катерини Йосипівни Лозової та шоколадки від підприємця Наталії Яцюх.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь