Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ дільничного офіцера поліції Березанської територіальної громади

Дата: 24.12.2020 12:27
Кількість переглядів: 827

З метою запобігання вчиненню правопорушень, забезпечення публічної безпеки на території обслуговування Березанської територіальної громади, Березанським відділенням поліції вживаються заходи щодо стабілізації оперативної обстановки.

Територію Березанської громади обслуговує дільничний офіцер поліції Віктор Петрович Михайленко, який  здійснює прийом громадян в поліцейській станції за адресою: смт Березанка вул. Центральна, 30/1  (в приміщенні військкомату).

Велику допомогу по забезпеченню охорони публічного порядку надає громадське формування «ЗАХИСНИК-2»,  яким забезпечено правопорядок під час проведення масових заходів, загальнодержавних та релігійних свят, виборів, а також здійснюється контроль за дотриманням карантинних обмежень на території громади.

         Протягом 2020 року до Березанського відділення надійшло 1357  звернень про злочини  та правопорушення, які скоєні на території Березанської територіальної громади. За результатами їх розгляду порушено 127 кримінальних проваджень, з яких розкрито - 77 злочинів, з них 20 крадіжок.

         На території громади виявлено 720 фактів вчинення адміністративних правопорушень, з них 26 за ст.130 КУпАП – керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, 28 – за вчинення домашнього насильства, 1   – за порушення карантинних обмежень.

         Проблемними питаннями є стихійна торгівля та забезпечення безпеки дорожнього руху, недопущення рівня аварійності.

Сьогодні дільничний офіцер поліції здійснює превентивні заходи щодо 20 сімейних кривдників;  15 осіб, які повернулись з місць позбавлення волі  та здійснює контроль за 2 особами, які перебувають під адміністративним наглядом. Вся робота спрямована  на недопущення вчинення злочинів та правопорушень вказаною категорією громадян.

     

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь