Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із 18 січня в Березанському ЗЗСО освітній процес здійснюється в дистанційному форматі за допомогою технологій дистанційного навчання – в додатку ZOOM

Дата: 18.01.2021 16:00
Кількість переглядів: 269

Із 18.01.2021р. в Березанському ЗЗСО освітній процес здійснюється в дистанційному форматі за допомогою технологій дистанційного навчання в додатку ZOOM.

Початку занять в синхронному режимі передувала цілеспрямована підготовча робота: для педагогічного колективу було проведено цикл практичних занять, майстер-класів з питання організації навчання в додатку ZOOM; на уроках інформатики для здобувачів освіти проведено практичні заняття з алгоритму підключення до ZOOM, відпрацьовано навички зворотнього зв’язку з вчителем, уміння використовувати демонстрацію екрану. Класні керівники у вайбері створили групи для батьків та учнів, провели для них консультації з питання правил користування ZOOM, культури мовлення, культури спілкування.

Навчальні заняття розпочались для здобувачів освіти 1-11 класів відповідно до розкладу уроків та розкладу дзвоників на перерву.

Охопленість онлайн-навчанням учнів досягає 90%, з рештою учнів налагоджений індивідуальний зв'язок. Це говорить про високий професіоналізм педагогічного колективу, який показав налогоджену співпрацю з учнями та їх батьками.

Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь