Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошено конкурс на посаду  директора комунального закладу «Березанський районний народний історичний музей»

Дата: 20.01.2021 11:37
Кількість переглядів: 821

Відповідно до наказу відділу ОКМС від 20.01.2021 року № 05  «Про оголошення конкурсу на посаду  директора комунального закладу «Березанський районний народний історичний музей», відділ освіти, культури, молоді та спорту (ОКМС) Березанської селищної ради оголошує конкурс на посаду директора директора комунального закладу «Березанський районний народний історичний музей», який знаходиться за адресою: Миколаївська область, Березанський район, смт Березанка, вул. Центральна, 70.

     Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу: посаду директора комунального закладу «Березанський районний народний історичний музей» може обіймати особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

     Кандидати на посаду мають надати до відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради наступні документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Кінцевий термін подання документів кандидатами на посаду: 18 лютого 2021 року. Конкурс проводитиметься  02 березня 2021 року о 9.00 год. у залі засідань відділу ОКМС Березанської селищної ради.

   Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу на один і п’ять років, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

    Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Смоляк Анастасія Володимирівна, начальник відділу ОКМС Березанської селищної ради, 0957910785, osvita.berezanka.otg@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь