Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Березанській селищній раді відбулося засідання двох постійних комісій: засідання постійної земельної комісії та засідання спільних комісій – бюджетної і земельної

Дата: 29.01.2021 16:59
Кількість переглядів: 277

29 січня в адмінбудівлі Березанської селищної ради відбулося засідання двох постійних комісій: засідання постійної земельної комісії та засідання спільних комісій – бюджетної і земельної.

На профільній земельній комісії на порядку денному розглядалося 23 питання, які за результатами розгляду вирішено винести розгляд IV сесії VIII скликання. Протокол засідання від 29.01.2021 № 3 за посиланням https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1611930906/.

Фото без опису Фото без опису

На спільній комісії (бюджетній і земельній) на порядок денний було винесено чотири питання, у тому числі запит групи депутатів до селищної ради про скасування рішень 2-ої позачергової сесії 8-го скликання Березанської селищної ради «Про припинення дії контракту з директорами комунальних госпрозрахункових підприємств «Ташинське», «Прогресівське», «Краснопільське».

В результаті розгляду три питання «Про припинення дії контракту укладеного з керівником КП «Березань», «Про призначення на посаду директора комунального госпрозрахункового підприємства «Прогресівське» на умовах Контракту», «Про призначення на посаду директора комунального підприємства «Ташинське» на умовах Контракту» одноголосно вирішено винести на розгляд IV сесії VIII скликання.

По четвертому питанню «Про винесення депутатського запиту на розгляд спільних комісій»: запит був відкликаний суб’єктами подання, враховуючи недоцільність його розгляду. Протокол від 29.01.2021 № 8 спільного засідання за посиланням https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1611930119/.

Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь