Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Протокол № 7: інформація про коронавірус, дотримання рекомендацій ВООЗ

Дата: 12.03.2020 17:00
Кількість переглядів: 314

12.03.2020 о 16.00, на підставі протоколу № 7 від 12.03.2020 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, в залі засідань селищної ради проведено роз’яснювальну роботу з працівниками торгівлі, закладів громадського харчування, КП «Центральний ринок» за участі помічника лікаря-епідеміолога Березанського міжрайонного управління Держпродспоживслужби Миколаївської області Віри Ковальської та начальника сектору превенції Березанського відділення поліції Наталії Єрошенко.

Присутні, заслухавши інформацію Віри Ковальської, піднімали низку актуальних наразі питань, а саме: Чи працюватиме у звичайному режимі Березанський ринок і виїзний ринок по четвергах?  Чи працюватимуть у звичайному режимі бібліотека, кафе у вечірній час тощо?

В результаті обговорення ситуації щодо короновірусу та беручи до уваги Постанову Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України короно вірусу COVID-19», в якій встановлено карантин лише для закладів освіти та на проведення всіх масових заходів, в яких бере участь понад 200 осіб,  на засіданні прийнято рішення мінімізувати торгівлю на ринку, в т. ч. виїзну по четвергах. Про закриття ринків мова поки що не йдеться на державному рівні.

Але в цей період кожна людина має свідомо виконувати свій громадянський обов’язок – дотримуватись усіх санітарних норм і обмежувати себе без зайвої потреби у місцях масового скупчення людей, особливо це стосується громадян віком 60 років і старше.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь