Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговій сесії депутати восьмого скликання прийняли низку важливих рішень

Дата: 10.02.2021 22:06
Кількість переглядів: 270

10.02.2021 в Березанській селищній раді під головуванням очільника Березанської територіальної громади Валерія Хоміцького відбулася чергова IV сесія VIII скликання, в роботі якої взяли участь 23 із 26 депутатів селищної ради, старости громади. На сесії були присутні радник голови обласної райдержадміністрації, депутат обласної ради Володимир Висоцький, представники ТОВ «ДТЕК ТИЛІГУЛЬСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ».

На порядок денний було винесено 45 питань, які після обговорення за більшістю голосів було прийнято депутатами. Зокрема, по 27-ми земельним питанням, у тому числі затверджено проекти землеустрою та технічні документації щодо відведення земельних ділянок в оренду ДТЕК поблизу села Краснопілля. Обговорили з представниками інвестиційної компанії низку важливих питань, у тому числі про соціальне партнерство.

 Фото без опису Фото без опису

Також було затверджено: зміни до бюджету Березанської територіальної громади на 2021 рік та звіт про виконання селищного бюджету-2020; зміни до Положення про громадський Бюджет селищної ради;  про створення комунального закладу «Центр соціальних служб Березанської селищної ради» та служби «Соціальне таксі» з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату.

За більшістю голосів прийнято рішення про припинення дії Контракту з керівниками КП «Березань» і «Дмитрівка» та про призначення на посаду директорів КП «Прогресівське» і  «Ташинське» на умовах  Контракту.

Одноголосно було прийнято рішення про надання дозволу на виготовлення робочого проєкту «Система зовнішнього блискавкозахисту Щасливського ДНЗ «Ягідка». За більшістю голосів – про коригування робочого проєкту «Реконструкція споруд очисних стічних вод смт. Березанка Миколаївської області» та виготовлення проєктно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту доріг.

Про поточне бюджетне фінансування на ремонт місцевих доріг, які знаходяться на балансі Миколаївської ОДА і розташовані на території Березанської громади, детально розповів депутат обласної ради Володимир Висоцький.

Рішення чергової IV сесії VIII скликання опубліковано на сайті в розділі «Офіційні документи», підрозділ «Рішення сесії», посилання https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1612965486/

Фото без опису Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь