Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Протокол № 2: позачергове засідання у зв'язку з погодними умовами

Дата: 11.02.2021 17:24
Кількість переглядів: 443

11 лютого відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС Березанської селищної ради під головуванням першого заступника селищного голови Ірини Компанієнко за участі представників Березанської поліції та 8 Державної пожежно-рятувальної частини Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Комісія розглянула питання подолання наслідків негоди, яка очікується за прогнозами синоптиків, з ночі проти 12 лютого на території Миколаївської області.

Протягом доби 12 лютого  очікується дощ з переходом у сніг, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця, сніговий накат. Різке зниження температури повітря до 5-10° морозу, протягом дня подальше зниження до 9-13° морозу.

Для боротьби з наслідками негоди в Березанській громаді готові до 6 одиниць техніки, посипочний матеріал для найбільш ускладнених ділянок автомобільних доріг. Працюють групи соціального патрулювання, до складу яких входять соціальні працівники і старости. Функціонує мережа пунктів обігріву.

З метою мінімізації наслідків ускладнення погодних умов на території Березанської територіальної громади, комісія вирішила прийняти низку рішень (Протокол № 2 від 10.02.2021).

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь