Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як уникнути отруєння бджіл? Онлайн-семінари для пасічників

Дата: 11.02.2021 14:18
Кількість переглядів: 229

Останніми роками в області спостерігаються випадки загибелі бджіл внаслідок застосування засобів захисту рослин. З метою попередження та врегулювання питання з недопущення отруєння бджіл, департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації працює над налагодженням комунікації з органами місцевого самоврядування, сільгосппідприємствами та бджолярами області.

Одним з видів налагодження взаємодії є онлайн-семінари. Наразі департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській області планується проведення низки онлайн-семінарів за тематикою: «Алгоритм взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевого самоврядування під час обробітку полів, попередження та недопущення отруєння бджіл».

Графік проведення семінарів у форматі ZOOM-конференції для мешканців територіальних громад області: 18 лютого 2021 року о 10:00 – Баштанський район; 25 лютого 2021 року о 10:00 – Вознесенський район; 11 березня 2021 року о 10:00 – Миколаївський район; 18 березня 2021 року о 10:00 – Первомайський район.

Контактні телефони департаменту: (0512) 37-74-02, 37-78-35. Всі бажаючі можуть долучатися до заходу та взяти участь у дискусіях!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь