Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Pfizer подали заяву на реєстрацію вакцини для профілактики COVID-19

Дата: 17.02.2021 10:12
Кількість переглядів: 269

Сьогодні Україна отримала заяву на реєстрацію третьої вакцини для профілактики коронавірусної хвороби під зобов’язання для екстреного медичного застосування. Відповідні документи подав відомий американський виробник Pfizer.

Фото без опису

Відповідно до статті 9 Закону України про «Лікарські засоби», постанови Кабінету Міністрів від 08.02.2021 року № 95 вона була оперативно зареєстрована та сьогодні ж передана до Державного експертного Центру МОЗ України для здійснення експертної оцінки (співвідношення «користь/ризик» та перевірки реєстраційних матеріалів).

До “Єдиного вікна” МОЗ України подана заява про державну реєстрацію вакцини Комірнаті / Comirnaty, виробництва Pfizer Manufacturing Belgium під зобов’язання для екстреного медичного застосування. Це вже третя вакцина, реєстрація якої почалася на території Украіїни. Наразі на реєстрації знаходяться вакцини проти COVID-19 від Oxford/AstraZeneca та Sinovac. Команда Міністерства охорони здоров’я докладає максимум зусиль, аби украіїнці якнайшвидше отримали доступ до кращих вакцин”, - повідомив Міністр охорони здоров’я Украіїни Максим Степанов.

Нагадаємо, вчора, 15 лютого 2021 року, в Державний експертний центр Міністерства охорони здоров'я України було подано заявку про державну реєстрацію в Україні вакцини Oxford/AstraZeneca проти COVID-19 під зобов'язання для екстреного медичного застосування.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь