Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Позачергова V сесія VIII скликання від 02.2021

Дата: 16.02.2021 09:39
Кількість переглядів: 788

 

Порядок денний позачергової V сесії  VІІІ скликання від 25.02.2021

Постійна комісія з питань земельних ресурсів, соціального розвитку та екології, благоустрою,

житлово-комунального господарства, приватизації, власності, промисловості, транспорту та зв'язку, просторового планування

Проєкт рішення №... "Про затвердження Положення про виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та  прийняття такого майна у комунальну власність Березанської селищної ради та подальшого розпорядження ним"

Проєкт рішення №... "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду"

Проєкт рішення №... "Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування"

Проєкт рішення №... "Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Березанської територіальної громади в особі Березанської селищної ради земельних ділянок сільськогосподарського призначення"

Проєкт рішення №... "Про відмову у наданні дозволу на розроблення землевпорядної документації щодо відведення земельної ділянки"

Проєкт рішення №... "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ТОВ «ДТЕК ТИЛІГУЛЬСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ»

Проєкт рішення №... "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування"

Проєкт рішення №... "Про надання дозволу на розробку проеку землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність"

Проєкт рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)"

Проєкт рішення №... "Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок"

Проєкт рішення №... "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок"

Проєкт рішення №... "Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України"

Проєкт рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Мальчевській Неонілі Михайлівні"

Проєкт рішення №... "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України"

Проєкт рішення №... "Про передачу земельних ділянок в оренду ТОВ «ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ»

Проєкт рішення №... "Про передачу земельних ділянок в оренду ТОВ «ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ»

Проєкт рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою передачі в оренду фермерському господарству «Ольга 2008»

Проєкт рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою передачі в оренду"

Проєкт рішення №... "Про зміну засновника, найменування та затвердження в новій редакції Статутів комунальних підприємств Березанської селищної ради"

Проєкт рішення №... "Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою передачі в оренду"

Проєкт рішення №... "Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою передачі в оренду"

Проєкт рішення №... "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок"

Проєкт рішення №... "Про відмову у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України"

Проєкт рішення №... "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність"

Проєкт рішення №... "Про передачу у власність земельних ділянок громадянам України"

 

Мандатна комісія з питань депутатської діяльності,  етики, законності, захисту прав людини, антикорупційної діяльності, громадської згуртованості, регуляторної діяльності, соціального захисту, культури, освіти, туризму, медицини та спорту, засобів масової інформації, побутового  обслуговування населення, молодіжної політики та духовності

Проєкт рішення №... "Про  затвердження плану роботи Березанської селищної ради на 2021  рік"

Проєкт рішення №... "Про затвердження Програми Фінансової підтримки та розвитку Комунального некомерційного підприємства «Березанська центральна районна лікарня» Березанської районної ради на 2021 рік"

 

Постійна комісія з питань  планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій  

 

Проєкт рішення №... "Про надання дозволу на виготовлення проектної документації «Реконструкція

господарчо-питного водопроводу в с. Краснопілля, Миколаївського району Миколаївської області»

 

Проєкт рішення №..."Про  внесення змін до  бюджету Березанської  селищної 

територіальної громади на  2021 рік"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь