Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Покладено початок партнерства з інвестором Тилігульської ВЕС

Дата: 19.02.2021 09:25
Кількість переглядів: 820

17 лютого в приміщенні Березанської селищної ради відбулося перше засідання робочої групи з розроблення Програми соціального партнерства ТОВ «ДТЕК Тилігульська ВЕС» з Березанською селищною радою на 2021-2023 роки, яке відкрив селищний голова Валерій Хоміцький. Очільник громади зазначив: «Це перший крок на шляху партнерства селищної ради й інвестора з будівництва Тилігульської вітроелектростанції. Сподіваємося на результативність та ефективність від нашої співпраці».Фото без опису

 Головним предметом розмови було обговорення соціального партнерства, в рамках якого на порядку денному розглядалися наступні питання: 1. Процес розробки Програми соціального партнерства. 2. Представлення членів робочої групи. 3. Методологія розробки Програми: напрямки співпраці; етапи; план-графік розробки; дослідження; структура документу. 4. Порядок проведення опитування населення та розробки карти проблем. Необхідність наявності Паспорту громади. 5. Питання-відповіді.

Менеджер з комунікацій ТОВ «ДТЕК ВДЕ» Олена Рижкова презентувала проєкт Програми соціального партнерства, що базується: на принципах реалізації соціального партнерства; на принципах пріоритетності напрямків соціальних інвестицій ДТЕК; на принципах відбору проєктів до Програми та етапах роботи.

Основним завданням соціального партнерства є створення сприятливих умов для життя і роботи в населених пунктах, де розташовані підприємства громади. Олена акцентувала увагу на тому, що ДТЕК реалізує проєкти не лише під час, а й після будівництва їхніх об’єктів. А також допомагає розробляти стратегії  соціально-економічного розвитку та інвестує у розвиток громад і допомагає залучати міжнародну донорську допомогу.

В рамках соціального партнерства є можливість розглядати ремонт водогону на території с. Краснопілля та інші проєкти, що вирішать проблеми інфраструктури села з врахуванням думки мешканців громади. При укладенні соціального партнерства важливим є напрацювання переліку питань, що будуть включені до Програми.

Методологію розробки Програми розвитку представили менеджер ДТЕК Олена Рижкова та незалежний експерт з розвитку громад і соціальної корпоративної відповідальності (м. Рівне) Руслан Краплич. В ході подачі матеріалу Руслан Ростиславович надав консультації та відповіді на поставлені запитання.

Фото без опису Фото без опису

На першому засіданні було схвалено план-графік розробки Програми соціального партнерства ТОВ «ДТЕК Тилігульська ВЕС» з Березанською селищною радою на 2021-2023 роки, згідно з яким буде організована подальша діяльність Робочої групи.

В роботі першого засідання Робочої групи взяли депутати селищної, районної та обласної рад, староста і активісти с. Краснопілля, преса, профільні спеціалісти селищної ради.

Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Любов
2021-02-19 10:02:27

До чого доведе ЦЕ -"" партнерство !" В НАС , ВЗАГАЛІ контролю НІЯКОГО НЕМАЄ !!!! НАРОД ,А ЦЕ МИ - БУДЕМО СТРАЖДАТЬ ВІД ЦЬОГО ,І ТІЛЬКИ !!! ГАНЬБА ДЛЯ НИХ ,КОГО МИ ВИБРАЛИ !!! А НАМ ГІРКО БУДЕ ,ТОМУ ЩО У НАС ЗДОРОВ'Я І ТАК НЕМАЄ - ЩО ВОНИ ВИТВОРЯЮТЬ !!! СКАЖУ : " ДОБРЕ КИШЕНІ НАБИВАЮТЬ !!!""

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь