Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Визначилися призери II-го етапу XX обласних спортивних ігор з баскетболу серед учнів Березанської територіальної громади

Дата: 26.02.2021 13:00
Кількість переглядів: 282

23-24 лютого 2021 року в Березанській дитячо-юнацькій спортивній школі  селищної ради відбулися змагання з баскетболу II-го етапу XX обласних спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти  Березанської селищної ради 2003-2005 року народження серед хлопчиків і дівчат.

Змагання проводилися з метою популяризації та подальшого розвитку баскетболу, пропаганди здорового способу життя, організації змістовного дозвілля та залучення молоді до занять фізичною культурою і спортом.

У змаганнях взяли участь 3 заклади загальної середньої освіти Березанської селищної територіальної громади (Березанський, Краснянський, Комісарівський), серед хлопців – 8 закладів (Березанський, Малахівський, Дмитрівський, Калинівський, Краснянський, Краснопільський, Комісарівський, Щасливський).

За умовами жеребкування команди було поділено на групи, які грали по коловій системі, що передбачає у фінальному матчі стикову гру між командами, які посіли 1-ше та 2-ге місця в групах.

За результатами фінальних зустрічей, місця між командами серед хлопчиків розподілилися таким чином: 1-ше місце у команди баскетболістів Краснянського ЗЗСО; 2-ге  місце у березанців; 3-тє місце у комісарівців; 4-те місце у калинівців; 5-те і 6-те місця розділили між собою команди Щасливського та Краснопільського ЗЗСО.

Фото без опису 

Фото без опису 

Фото без опису

Призові місця серед команд дівчат розподілились таким чином: I-ше місце у команди Комісарівського ЗЗСО, II-ге місце – у команди Краснянського ЗЗСО, III-тє місце у команди Березанського ЗЗСО.

Фото без опису 

Фото без опису 

Фото без опису

Призери нагороджені грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь