Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо Катерину Іванівну Волошину з 90-річним ювілеєм

Дата: 01.03.2021 17:06
Кількість переглядів: 486

В останній день лютого свій 90-річний ювілей відзначила жителька Березанки  Катерина Іванівна Волошина. Ювілярку відвідали представники соціальної служби Березанської селищної ради, привітали гарними і теплими словами, подарували подарунки.

Про таких жінок як Катерина Іванівна кажуть, що їм немає старості. Цією красивою жінкою захоплюєшся мимоволі.  Привітна посмішка на обличчі, приємний голос, зі смаком укладена зачіска, охайно вдягнена. Будинок і садиба – у зразковій чистоті, вражає велика кількість квітів на підвіконні.

Навіть не віриться, що поважна ювілярка - учасник Другої світової війни, має 48 років трудового стажу в якості майстра на хлібозаводі та коменданта колгоспного  гуртожитку в колгоспі «Перемога». Разом із чоловіком виховала доньку Людмилу, яка працювала довгий час головним бухгалтером у колгоспі «Перемога». Має внучку та правнука.

Катерина Іванівна завжди відзначалася статусом гарної господині. Вона і нині любить поратися на городі та доглядати за квітами.

Бажаємо нашій чарівній ювілярці гарного здоров’я ще на багато років, любові і теплих стосунків у родинному колі, світлих спогадів про щасливі життєві роки.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь