Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МЗС України запустило сайт UKRAINE.UA про сучасну Україну для іноземних аудиторій

Дата: 11.03.2021 15:25
Кількість переглядів: 546

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба представив сайт UKRAINE.UA, цифровий портал про сучасну Україну для іноземних аудиторій.

Основна мета ресурсу – показати світу справжню Україну: креативну, динамічну, інноваційну. Країну різноманіття та чаруючої природи. Країну свободи та гідності. Країну, в якій тисячолітня історія та культура доповнені амбітним баченням майбутнього. Зараз веб-сайт має англомовну версію, протягом першого півріччя будуть додані німецька, французька, іспанська, китайська та арабська мови.

Важливим елементом порталу є офіційний фото-банк Україниhttps://ukraine.ua/imagebank/, де зібрані якісні фотографії з різних сфер, наданих партнерами проекту.

Фото без опису 

До створення проєкту були залучені провідні фахівці та профільні агентства, і він залишатиметься відкритим до колаборацій та розвитку і після запуску.

«Зокрема, на сайті розміщений фотобанк “Україна”, який я анонсував влітку. Тоді на мій заклик відгукнулися багато фотографів, чудові роботи яких згодом увійшли до збірки. Світлини можна вільно використовувати в некомерційних цілях для просування України за кордоном», - повідомив міністр.

Фото без опису

Головними драйверами створення проєкту були Міністерство закордонних справ та Український інститут, а його метою єформування позитивного іміджу України за кордоном. За словами глави МЗС, нині працює англомовна версія сайту, а протягом 2021 року планується запуск французької, німецької, іспанської, арабської та китайської мовних версій.

Тепер іноземці зможуть познайомитись із Україною онлайн, зацікавитися нею і згодом відвідати, інвестувати чи приїхати на навчання до нашої держави.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь