Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обласний форум «Дієва жінка: міфи та реальність»: про діяльність громадських організацій інвалідів

Дата: 12.03.2021 12:42
Кількість переглядів: 460

10 березня у приміщенні Миколаївського академічного художнього російського  драматичного театру за ініціативи голови Миколаївської обласної організації Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідність України» Ольги Степаненко відбувся форум «Дієва жінка: міфи та реальність». Головна мета форуму – залучити та адаптувати жінок з обмеженими фізичними можливостями до соціального життя, обмінятися своїми життєвими історіями та посприяти прояву жаги до спілкування.

На форум зібралися активні жінки з інвалідністю з Миколаєва та області – громадські діячки, політикині, викладачки та майстрині,  а також голови районних громадських організацій інвалідів. Від Березанської громади  учасницею даного зібрання була Ганна Свинаренко.

Фото без опису Фото без опису

На форумі, який проводиться вже третій рік поспіль, обговорювали роль жінки в суспільстві та окреслили подальшу діяльність громадських організацій, які опікуються людьми з інвалідністю.

 Після зміни територіального устрою більшість районних організацій інвалідів змінили свої назви, деякі призупинили свою діяльність, але необхідність опікуватися проблемами людей з інвалідністю, надавати їм допомогу залишилася.  

В Березанській селищній територіальній громаді проблемами людей з інвалідністю займається Ганна Свинаренко. Вже в якості соціального працівника селищної ради Ганна Федорівна продовжує міцно утримувати тісний взаємозв’язок з даною категоріє людей, опікуватися їхніми проблемами, не залишаючи наодинці.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь