Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Миколаївській ОДА відбулося публічне представлення звіту про виконання обласного бюджету Миколаївської області за 2020 рік

Дата: 15.03.2021 14:23
Кількість переглядів: 419

12 березня на виконання вимог статті 28 Бюджетного кодексу України був винесений на публічний розгляд звіт про виконання обласного бюджету Миколаївської області за 2020 рік.

Фото без опису

На важливості заслуховування показників виконання головного фінансового документу області на початку наголосив заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Микола Марінов.

Учасниками були депутати обласної ради, представники казначейської служби, департаменту фінансів, керівники інших відділів, управлінь та департаментів облдержадміністрації, які є головними розпорядниками коштів обласного бюджету.

Директор департаменту фінансів облдержадміністрації Вадим Іщенко поінформував присутніх про виконання обласного бюджету Миколаївської області за 2020 рік.

Вадим Іщенко зазначив, що за показниками дохідної частини обласний бюджет виконано в сумі 3 млрд 487,9 млн грн, із них надійшло:

- податків і зборів у сумі понад 1 млрд грн;

- отримано дотацій та субвенцій у сумі більш ніж 2 млрд грн;

- власних надходжень бюджетних установ – майже 103,5 млн грн.

Кошти, що надійшли до обласного бюджету 2020 року були направлені на забезпеченість соціальних видатків, виконання державних і обласних програмних заходів. Так, видаткова частина обласного бюджету виконана в сумі понад 3 млрд 260 млн грн, у тому числі: по загальному фонду – більш ніж 2,2 млрд грн, по спеціальному – понад 1 млрд грн.

Для здійснення державних та обласних соціальних програм та інвестиційних проєктів місцевим бюджетам області було перераховано міжбюджетних трансферів в сумі майже 558 млн грн.

Також Вадим Іщенко повідомив, що з метою поліпшення матеріально-технічної бази за бюджетні кошти здійснено придбання обладнання та товарів довгострокового користування, проведення капітальних ремонтів, будівництво та реконструкцію в сумі понад 412 млн грн.

В свою чергу, для інформування щодо виконання бюджетних програм у 2020 році були заслухані головні розпорядники коштів обласного бюджету.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь