Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Визначено фіналістів зональних ігор з баскетболу

Дата: 16.03.2021 11:59
Кількість переглядів: 342

9 березня на базі Березанської ДЮСШ відбулися фінальні змагання з баскетболу IIІ етапу XX обласних спортивних ігор з баскетболу 5х5 серед команд юнаків загальноосвітніх навчальних закладів Миколаївської області. У змаганнях взяли участь три збірні команди – Березанської, Коблівської та Веснянської територіальних громад.

Перша гра, проведена між командами Коблівської та Веснянської громади, завершилася з рахунком 33:25 на користь коблівських спортсменів. У другій грі веснянська команда баскетболістів поступилися перед березанськими спортсменами – 42:13 на користь останніх. За першість боролися збірні Коблівської і Березанської громад. Перемогу з мінімальним відривом отримали коблівські спортсмени, рахунок 22:25.

В результаті змагань місця розподілили таким чином: 1 місце – команда Коблівської громади (на фото у жовтій формі); 2 місце у Березанської команди (на фото у червоній формі); 3 місце – баскетболісти Веснянської громади.

Фото без опису Фото без опису

 

11 березня аналогічні змагання відбулися серед дівчаток, які проводились теж на базі Березанської ДЮСШ. Учасницями фінальних змагань були також команди з Березанської, Коблівської та Веснянської громад. Зустрічі між збірними баскетболісток відбувалися за такою ж схемою, як і у хлопців. Отож, перша гра між Коблівською і Березанською командами закінчилася на користь коблівських баскетболісток, рахунок 24:21. А в другій зустрічі березанські спортсменки обіграли своїх суперниць із Весняного (25:17).

Таким чином, у фінальних змаганнях з баскетболу IIІ етапу XX обласних спортивних ігор серед команд дівчаток загальноосвітніх навчальних закладів Миколаївської області першість здобула збірна команди Коблівської громади (на фото у чорній формі), друге місце – команда Березанської (на фото у зеленій формі), третє місце – команда Веснянської громади (на фото у жовтій формі).

Тож  збірні баскетболісток Коблівського і Березанського навчальних закладів захищатимуть честь своїх громад на обласних змаганнях.

Фото без опису Фото без опису

 

Команди-призери нагороджені грамотами відділу освіти, культури, молоді і спорту Березанської селищної ради та ДЮСШ. Кращих гравців зональних ігор також було відзначено грамотами. Це спортсмени Березанської збірної Сергій Гедзюк та Карина Щербакова (Краснянська школа), Ігор Ігонькін (Коблівська збірна), Любов Чмельова (Український заклад освіти) та Кирило Скрипник і Ніка Медведенко з Веснянської збірної.

 

Вітаємо юних спортсменів та їхніх наставників Віктора Гречана, Віктора Бараболю, Олександра Лозічного та Віталія Савчука з перемогою, а командам коблівських і березанських спортсменів вдалої гри на обласних змаганнях!

 

Інформацію подано зі слів директора Березанської дитячо-юнацької спортивної школи Віктора Полякова.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь