Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Березанській селищній територіальній громаді розпочалася вакцинація проти COVID-19

Дата: 17.03.2021 12:32
Кількість переглядів: 454

16 березня в Березанській громаді розпочалась вакцинація проти COVID-19 вакциною британсько-шведської компанії AstraZeneka (CoviShield). Про це повідомила перед початком VI сесії Березанської селищної ради завідуюча амбулаторії групової практики сімейної медицини смт Березанка, лікар мобільної бригади по вакцинації Наталя Делюк. Наталя Олександрівна повідомила про те, що першу дозу ін’єкції отримали 40 медичних працівників первинної і вторинної ланок медичної допомоги в Березанці. Щеплення проводила мобільна бригада з Миколаєва згідно з дорожньою картою Міністерства охорони здоров’я України.

Фото без опису

Лікарка надала корисну інформацію щодо щеплення проти COVID-19.

При Березанській первинній ланці медичної допомоги працює пункт щеплення. Записатися на вакцинацію можна за тел. (05153)2-12-22 у робочий час, з будь-яких питань стосовно щеплення треба звертатися до свого сімейного лікаря.

Перед щепленням людина-декларант підписує згоду на добровільне вакцинування, проходить медичний огляд лікарем мобільної бригади. Для людей, які перехворіли коронавірусною хворобою і бажають вакцинуватися, треба попередньо здати аналіз на наявність імуноглобуліну.

Після щеплення людина пів години перебуває у лікарняному закладі під наглядом медпрацівників. Вакцинація проводиться двома дозами: після першого вакцинування друге проводиться через 6 місяців.

Довідково: одна ампула вакцини AstraZeneka (CoviShield) розрахована на 10 доз для використання протягом 6 годин за температури плюс 2 - 8 градусів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь