Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочався цикл презентацій творчих робіт майстрів народної студії «Свічадо» Березанської селищної територіальної громади

Дата: 17.03.2021 16:26
Кількість переглядів: 424

У вівторок, 16 березня, в оновленій музичній залі Березанського селищного будинку культури розпочався цикл презентацій творчих робіт майстрів народної студії «Свічадо», керівником якої вже багато років є добре знана в області й Україні художниця Марія Гаврилюк. Презентацію творчих робіт заплановано проводити щовівторка до 20 травня поточного року. Цей день визначено завершальним і він збере усіх майстрів колективу для підтвердження звання «народний» студії «Свічадо».

Відкрили цикл презентацій творчих робіт майстрині народної студії «Свічадо» Любов Нельга і Ада Локтіонова. Рукодільниці познайомили присутніх з видами технік, у яких виконані їхні роботи, та провели майстер-класи. Представлені на виставці роботи Любов Нельги виконані у техніці японського рукоділля канзаші. Ада Локтіонова, крім малярських, володіє багатьма техніками декоративно-прикладного мистецтва.

 

Захід організувала й провела директор Будинку культури Ірина Зіміна-Яценко, яка порадувала присутніх пісенними подарунками.

На заході велася відеозйомка, яка дасть можливість знайомства з творчими особистостями Березанської громади за її межами.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь