Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Дмитрівському дитсадку «Зернятко» встановлено систему пожежної сигналізації та оповіщення людей про пожежу

Дата: 23.03.2021 14:01
Кількість переглядів: 262

Після приєднання до Березанської селищної територіальної громади 5-ти сільських рад, поряд із збільшенням населених пунктів і чисельності мешканців, селищна рада успадкувала й низку проблемних питань, які сьогодні поетапно вирішує, зокрема у сфері освітньої галузі. Одна з нагальних проблем – це призупинення роботи Дмитрівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Зернятко», розташованого у селі Дмитрівка, у зв’язку з винесеним у жовтні 2020 року рішенням Миколаївського окружного адміністративного суду.

Згідно з цим рішенням, відновлення роботи садочка можливе після повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки, цивільного захисту, що створюють загрозу життю та здоров'ю людей.

Наразі відділ освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради контролює процес усунення приписів. Так, протягом березня поточного року в Дмитрівському ЗДО «Зернятко» було проведено монтажні роботи по встановленню «Системи пожежної сигналізації та оповіщення людей про пожежу». Виконання даних робіт на суму 49869,59 грн профінансоване з бюджету Березанської селищної ради.

У квітні планується облаштувати дитсадок системою блискавкозахисту та обробити дерев'яні конструкції вогнезахисним розчином. Про виконання даних робіт прес-служба повідомлятиме на офіційних сторінках ЗМІ Березанської громади.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь