Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч очільника Березанської громади з приватними підприємцями

Дата: 31.03.2021 15:15
Кількість переглядів: 391

Сьогодні, 31.03.2021, Березанський селищний голова Валерій Хоміцький провів зустріч з фізичними особами-підприємцями, які здійснюють торговельну діяльність на території Березанської громади, представниками березанської держпродспоживслужби, санітарної служби, національної поліції та керівництвом Березанського РСТ «Центральний ринок».

Фото без опису Фото без опису

Розглядали актуальне на сьогодні питання – про організацію торгівлі у період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки, запровадженої на території Березанської громади з 27.03.2021 року. Очільник громади зробив акцент на дотриманні карантинних обмежень в «червоній» зоні згідно з Постановою КМУ від 9.12.2020 № 1236.

Підприємцям також було надано роз’яснення  щодо можливості отримання державної одноразової грошової допомоги в розмірі 8 тис. через портал «Дія» у зв’язку з втратою частини доходу фізичних осіб-підприємців і їхніх працівників.

Нагадуємо, що з 27.03.2021 року забороняється торгівля у сфері громадського харчування, окрім виносної. Також забороняється діяльність непродовольчих ринків.

Дозволяється діяльність на торгових площах, де не менше 60% товарів становлять продукти харчування, пальне, лікарські засоби та вироби медичного призначення, засоби гігієни та побутової хімії, засоби зв’язку, газети, ветеринарні препарати, корми, насіння, засоби захисту рослин без обмеження доступу до інших товарів.

При  торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами підприємцям слід дотримуватися Постанови №17 Головного санітарного лікаря України.

Не забувайте, що дотримання мешканцями громади усіх заходів, пов’язаних із карантинним обмеженням, допоможе розірвати коронавірусний ланцюг.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь