Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На восьмій сесії Березанської селищної ради прийнято низку важливих рішень

Дата: 16.04.2021 16:10
Кількість переглядів: 803

16.04.2021 в приміщенні Березанської селищної ради під головуванням очільника Березанської територіальної громади відбулася позачергова VIII сесія VIII скликання. В роботі сесії взяли участь 22 із 26 депутатів. На порядок денний було винесено 26 питань і 27-ме – Різне.

На початку засідання від депутатів Березанської селищної ради надійшло депутатське звернення про введення до штатного розпису відділу ОКМС селищної ради посади спеціаліста з питання розвитку спорту в громаді. З даного питання висловила своє бачення начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Анастасія Смоляк. Вона вважає, що саме зараз, в період світової пандемії з карантинними обмеженнями «червоної» зони, недоречно вводити в штатний розпис дануодиницю. А також зауважила, що посадових обов’язків директора ДЮСШ Віктора Поляковата спеціаліста відділу Ольги Булат вже входить координація питання розвитку спорту. Дане питання стало спірним для депутатів, тому вирішилизробити перерву в роботі сесіїдля розгляду даного питання на профільній комісії. В результатікомісія вирішила вивчити це питання досконаліше і винести його на розгляд на наступну сесію.

Затим до депутатів селищної ради звернувся їх колега Олексій Сидорчук і озвучив ініціативу Березанської селищної ради про участь в конкурсі міні-грантів від ДТЕК для благоустрою населених пунктів «Громада своїми руками». Даний проєкт заохочує громадськість до вирішення питань на своїх територіях: допомагає створити ефективну і сучасну інфраструктуру, сприяє інноваціям в освіті, медицині, енергоефективності. Вартість одного проєкту від 80 тис. грн. Загальна сума поданих проєктів до 800 тис. грн. Стратує конкурс «Громада своїми руками» з 19.04.2021. Зацікавлених та ініціативних громадянкоординатор конкурсу «Громада своїми руками» в Березанській громаді Олексій Сидорчук просить звертатися з даного питання до нього за тел. (050)251-67-57.

 

Затим перейшли до обговорення питань порядку денного. В результаті депутати не прийняли 1-ше і 25-те питання порядку денного. Решта (24 питання) було прийнято за більшістю голосів. Зокрема, затверджено на посаду заступника селищного голови Людмилу Кравцову; затверджено положення про умови оплати праці працівників фінансового відділу селищної ради; внесено зміни до штатного розпису селищної ради; надано дозвіл ТОВ «ФІДЕА ГРУП» на проведення робіт із збереження малих річок та 20 рішень щодо земельних питань.

Порядок денний, список присутніх депутатів, результати поіменного голосування, протокол засідання сесії та рішення сесії публікуються на офіційному сайті Березанської громади в розділі «Офіційні документи», підрозділ «Рішення сесії», перехід за посиланням https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1618578341/


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь