Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєктів регуляторних актів:

Дата: 19.04.2021 15:48
Кількість переглядів: 432

  • проєкту рішення Березанської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку  з 2022 року на території Березанської селищної ради територіальної громади».
  • проєкту рішення Березанської селищної ради «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності з 2022 року на території Березанської селищної ради територіальної громади».

 

         На виконання Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" № 1160-IV від 11.09.2003р. (зі змінами) для одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань щодо проєктів регуляторних актів, на офіційному сайті Березанської селищної ради https://berezanska-gromada.gov.ua/ в рубриці «регуляторна політика» категорії «регуляторні акти» 23.04.2021 буде розміщено проєкт рішення Березанської селищної ради та аналіз його регуляторного впливу «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку  з 2022 року на території Березанської селищної ради територіальної громади» та проєкт рішення Березанської селищної ради «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності з 2022 року на території Березанської селищної ради територіальної громади».

 

         Розробник проєктів – відділ комунальної власності та земельних відносин  Березанської селищної ради Березанського району Миколаївської області.

         Мета проєктів - зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально-економічному розвитку населених пунктів Березанської селищної ради.

         Термін прийняття і зауважень і пропозицій до проєктів регуляторних актів становить - 1 місяць з дня оприлюднення проєктів.

 

        Пропозиції та зауваження до проєктів регуляторних актів та аналізу їх регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: 57401, Миколаївська обл., Березанський район, смт. Березанка, вул. Центральна, 33 або на електронну адресу radabrz2017@ukr.net з поміткою «Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту».

 

 

 

Перший заступник селищного голови                                                Ірина КОМПАНІЄНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь