Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Збережемо ліси разом – будьте відповідальними!

Дата: 06.05.2021 11:42
Кількість переглядів: 457

Сектор превенції відділення поліції № 8 Миколаївського РУП ГУНП в Миколаївській області застерігає населення щодо обережного відпочинку у святкові дні на території лісових насаджень і закликає бути відповідальними у поводженні з вогнем.

Захист лісів та лісових масивів від пожеж - одне з найактуальніших завдань поліції. Особливо напруженою є ситуація у святкові та вихідні дні.

Головною причиною лісових пожеж є порушення вимог пожежної безпеки в лісових масивах у період високої надзвичайної пожежної небезпеки та випалювання рослинності на сільгоспугіддях.

ПАМ`ЯТАЙТЕ, в разі виникнення лиха негайно телефонуйте до пожежно-рятувальної служби з мобільних та стаціонарних телефонів за номером «101».

Статтею 77-1 КУпАП Самовільне випалювання рослинності або її залишків передбачено: Випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дотримання порядку, встановленого центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища, - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 3060 грн до 6120 грн.

ДАВАЙТЕ ВІДПОЧИВАТИ ВІДПОВІДАЛЬНО. ЗБЕРЕЖЕМО ЛІСИ ВІД ПОЖЕЖ !

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь