Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники соціальної сфери Березанської громади напередодні Дня Перемоги відвідали мешканців Тузлівського стаціонарного відділення

Дата: 07.05.2021 16:08
Кількість переглядів: 465

У переддень  державних свят – Дня памяті та примирення і Дня Перемоги – представники соціальної сфери Березанської і Коблівської територіальних громад з гостинним візитом відвідали мешканців Тузлівського стаціонарного відділення для одиноко проживаючих громадян. Це люди, чиє дитинство співпало з грізними воєнними роками. Це люди, на долю яких випали усі воєнні і повоєнні лихоліття, відбудова післявоєнної держави і ратна праця.

Сьогодні гості подарували стареньким святковий настрій, тепло і радість спілкування,  солодкі гостинці й невеличкі подарунки. А вокальний ансамбль Новофедорівського СБК «Друга молодість» подарував їм улюблені пісні воєнної тематики та їхньої молодості.

Мешканців Тузлівського відділення вітали начальники відділу соціального захисту Березанської селищної ради Наталія Матвієнко і Коблівської сільської ради Раїса Боднарь та голова ветеранської організації Михайло Зінін і соціальний працівник по роботі з громадянами з обмеженими фізичними можливостями Анна Свинаренко.

Довідково: у  Тузлівському стаціонарі перебуває 9 чоловік з Березанської громади, на утримання кожного селищна рада виділяє з місцевого бюджету понад 10 тис. грн щомісяця.

Фото без опису Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь