Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено спільний рейд по місцях відпочинку в лісових угіддях с. Красне і с. Василівка щодо дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку в лісі

Дата: 18.05.2021 11:04
Кількість переглядів: 309

15 та 16 травня 2021 року представники 8 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Миколаївській обл., Березанського лісництва ДП «Очаківське ЛМГ», співробітники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 8 МРУП та представник Березанської селищної ради (Бондаренко А.) провели спільний рейд по місцях відпочинку в лісових угіддях с. Красне і с. Василівка щодо дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку в лісі. У ході рейду відпочиваючим було роздано пам’ятки плану дій щодо поводження під час пожежі в лісі.

Фото без опису Фото без опису

Відповідно до Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля (щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу)» № 556-ІХ, а також Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту лісів, запобігання пожежам на землях лісового та водного фонду, на торфовищах та землях інших категорій» №1259-IX було значно збільшено штрафи за підпали і необережне поводження з вогнем і розширено перелік заборон щодо випалювання сухої рослинності, або її залишків.

Пошкодження лісу внаслідок необережного поводження з вогнем, що призвело до виникнення лісової пожежі, каратиметься штрафом у розмірі від 270 до 900 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь