Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та    врахування пропозицій громадськості до проєкту змін до Статуту територіальної громади Березанської селищної ради! (проведення громадських слухань)

Дата: 24.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 534

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та    врахування пропозицій громадськості до проєкту змін до Статуту територіальної громади Березанської селищної ради! (проведення громадських слухань)

Фото без опису

До відома мешканців Березанської селищної ради!

 

       21.05.2021 Березанською селищною радою на пленарному засіданні Х сесії VIIІ скликання прийнято рішення № 41 «Про організацію та проведення громадських слухань проєкту змін до Статуту територіальної громади Березанської селищної ради».

        Створення Статуту територіальної громади на сьогодні є вимогою часу.

           Прийняття даного важливого документу необхідне для  колективного вирішення всіх справ на рівні територіальної громади, виховання патріотизму, любові до рідного краю, закріплення права та обов’язків членів громади, відчуття причетності кожного члена громади до прийняття рішень.

         Статут буде візитівкою та одним з показників спроможності територіальної громади для її саморозвитку.

     Із 24.05.2021 оголошується про початок проведення процедури подання пропозицій щодо проєкту рішення про внесення змін до Статуту територіальної громади Березанської селищної ради.

    З метою одержання пропозицій до проєкту змін до Статуту ми розміщуємо на офіційному сайті селищної ради проєкт змін до Статуту і просимо громадян нашої територіальної громади взяти участь у його обговоренні.

      Свої пропозиції та зауваження просимо надсилати на електронну пошту radabrz2017@ukr.net, а також письмово подавати у загальний відділ селищної ради.

      Проєкт рішення про затвердження Статуту із врахуванням Ваших пропозицій буде винесений на розгляд сесії селищної ради. 

      Особа, яка подає пропозиції (зауваження), зазначає прізвище, ім’я та по-батькові й адресу, юридичні особи – своє найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) розглядатися не будуть.

     Ознайомитись з паперовою версією проєкту змін до Статуту територіальної громади Березанської селищної ради можливо в адміністративному приміщенні Березанської селищної ради за адресою: смт. Березанка, вул. Центральна, 33, кабінет секретаря селищної ради  та в адміністративних будівлях старостинських округів в робочі дні тижня з понеділка по четвер з 08:00 до 17:00, в п’ятницю з 08:00 до 16:00, обідня перерва з 12:00 до 13:00.

     З електронною версією проєкту змін до Статуту територіальної громади Березанської селищної ради можливо ознайомитись за посиланням https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1621589585/

      

   Строк завершення подання пропозицій до  25.06.2021.

     Громадські слухання з обговорення проєкту змін до Статуту відбудуться відповідно до розпорядження селищного голови в адміністративній будівлі Березанської селищної ради за адресою: смт. Березанка, вул. Центральна, 33.

 Інформація про посадову особу органу місцевого самоврядування, відповідальну за проведення громадських слухань та за організацію розгляду пропозицій:

Відповідальний – секретар селищної ради Ірина ГОПАЙНИЧ.

 

       Запрошую до співпраці всіх жителів, небайдужих до майбутнього нашої територіальної громади.

     Ми  зробимо це разом!

 

З повагою, Березанський селищний голова  Валерій ХОМІЦЬКИЙ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь