Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На X сесії VIII скликання селищної ради прийнято 48 важливих рішень

Дата: 25.05.2021 09:50
Кількість переглядів: 279

21 травня в приміщенні Березанської селищної ради під головуванням очільника громади Валерія Хоміцького відбулася X сесія VIII скликання Березанської селищної ради. В роботі сесії взяли участь 21 із 26 депутатів.

Перед початком сесії голова благодійного фонду «Надія» Віктор Іщенко презентував макет майбутнього парку відпочинку за проєктом заслуженого архітектора Білорусі Олександра Степанова, який планується закласти біля річки Сосик в Березанці.

На порядку денному розглядалося 49 питань, за № 50 – Різне. В результаті обговорень депутатами не було прийнято 48-ме питання про внесення змін до складу постійних комісій селищної ради 8 скликання. Решта питань порядку денного була прийнята за більшістю голосів. Зокрема, було внесено зміни до бюджету селищної ради на 2021 рік; внесено зміни до персонального складу виконавчого комітету селищної ради; затверджено Кодекс етичної поведінки депутатів Березанської селищної ради та внесено зміни до Регламенту роботи селищної ради 8 скликання. Затверджено Програму надання безоплатної правової допомоги населенню ТГ на 2021-2023 роки. Затверджено 4 проєкти: по капітальному ремонту зовнішнього освітлення в Лиманах та Новоселівці, по капітальному ремонту стадіону «Фортуна», по улаштуванню місць для проведення заходів культурного, освітнього, спортивно-оздоровчого напрямку на території населених пунктів громади. Затверджено 25 земельних питань.

Порядок денний, список депутатів, результати поіменного голосування та протокол засідання сесії оприлюднено на офіційному сайті Березанської громади у розділі «Офіційні документи», підрозділ «Рішення сесії», перехід за посиланням https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1621589585/

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь