Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Військово-патріотична гра "Сокіл-Джура": змагалися найсильніші сім роїв загальноосвітніх закладів Березанської громади

Дата: 27.05.2021 17:06
Кількість переглядів: 283

27 травня у Березанці відбувся другий етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура» серед загальноосвітніх закладів Березанської селищної територіальної громади, що проходив у рамках заходів до Дня захисту дітей.

Участь у цій грі взяло 7 команд з Калинівки (рій «Гайдамаки»), Щасливого (рій «Юні патріоти»), Березанки (рій «Нащадки козаків»), Малахового (рій «Швайки»), Красного (рій «Нащадки козаків»), Комісарівки (рій «Козацький рід»), Дмитрівки (рій «Нащадки козаків»). Змагалися у семи видах спортивно-військової підготовки: стройова підготовка, підтягування на перекладині (хлопці), згинання та розгинання рук в упорі лежачи (дівчата), козацький боулінг (метання ядра), командна естафета (смуга перешкод), перетягування канату, стрибки з місця на дальність, стрільба з пневматичної гвинтівки.

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

У цих змаганнях наше юне покоління патріотів довело свою достатню фізичну підготовку й продемонструвало кмітливість, спритність, силу, точність, справжній патріотичний дух.

Команди були нагороджені грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради. За кращі результати у кожному виду змагань, як індивідуально, так і командно, учасники військово-патріотичної гри також отримали грамоти за участь.  А призові командні місця розподілилися так: третє місце – Калинівський заклад, друге – Березанський, перше – Комісарівський.  

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь