Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗНО-2021 розпочато. Підвіз учнів до пунктів тестування забезпечено

Дата: 28.05.2021 12:07
Кількість переглядів: 391

21 травня 2021 року  в Україні розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного тестування.

В Березанській селищній територіальній громаді із 60-ти випускників 2020-2021 н.р. для проходження ЗНО зареєструвалися  46 випускників 11-их класів закладів освіти Березанської селищної ради. Відділом ОКМС Березанської селищної ради організовано підвіз учнів шкільними автобусами до пунктів тестування та у зворотньому напрямку відповідно до графіку: 25 травня – англійська мова (9 учнів); 28 травня - математика (43 учнів); 01 червня – українська мова і література (39 учнів); 01 червня – українська мова  (7 учнів); 04 червня – історія України (40 учнів);  10 червня – біологія (17 учнів); 15 червня – географія (18 учнів).

Призначено  відповідальних за організацію та супровід підвозу випускників закладів загальної середньої  освіти ІІІ ступеня до пунктів тестування м. Миколаєва та у зворотньому напрямку для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

25 травня 2021 року здійснено перший підвіз учнів до пункту тестування з англійської мови. Попередньо було проведено температурний скринінг учнів та працівників, які їх супроводжують. Заборонено перевезення учнів, супроводжуючих та водіїв без маски або респіратора. Проведено інструктажі з охорони праці та  безпеки життєдіяльності, роз’яснювальну роботу, спрямовану на попередження дорожньо-транспортного травматизму школярів під час руху автобусів, безумовного виконання ними Правил дорожнього руху.

А сьогодні, 28 травня, ЗНО з математики. На дану поїздку задіяно два автобуси Комісарівського та Березанського закладів освіти. Бажаємо  всім випускникам наснаги для втілення мрій, віри і впевненості у завтрашньому дні, успіхів і досягнень у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь