Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Березанській громаді відбувся спортивний фестиваль відкритих уроків футболу

Дата: 31.05.2021 08:37
Кількість переглядів: 418

Українська асоціація футболу України, асоціація футболу в Миколаївській області, федерація футболу Березанської громади реалізовують соціальний проєкт «Відкриті уроки футболу».

В рамках цього проєкту 30 травня на стадіоні «Фортуна» в Березанці відбувся спортивний фестиваль «Відкриті уроки футболу», організований федерацією футболу Березанської громади спільно з відділом ОКМС селищної ради.

Фото без опису

Учасники заходу - 100 дітей загальноосвітніх закладів, їхні супроводжуючі особи та викладачі фізкультури Березанської громади. Діти взяли активну участь у спортивних естафетах з елементами футбольної гри , а також отримали практичні уроки правил дорожнього руху під час катання на самокатах.

Це було справжнє свято футболу, свято незабутніх позитивних емоцій, свято дітей, батьків і вчителів, свято з піснями і вітаннями від селищного голови Валерія Хоміцького та поважних гостей – народного депутата України Артема Черноморова, депутата Миколаївської райради Олександра Балакіна, який є заступником голови асоціації футболу в Миколаївській області, обласного депутата Володимира Погадаєва.

Фото без опису Фото без опису

Під час фестивалю команди-учасниці отримали у подарунок футбольні м’ячі від Артема Черноморова, а по завершенню свята всі дітки отримали Дипломи учасника соціального проекту Української асоціації футболу «Відкриті уроки» за підписом Президента Української асоціації футболу, члена Виконкому УЄФА А. Павелка.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Протягом фестивалю діти були забезпечені мінеральною водою, сухим пайком, а також морозивом у подарунок.

Спортивне свято було відкрите для всіх і націлене не на досягнення спортивного результату, а на отримання радості від гри незалежно від рівня здібностей дитини, впровадження цінностей здорового способу життя молоді, забезпечення рівного доступу до футболу дівчат, сиріт, дітей зі спеціальними потребами.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь