Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішенням позачергової сесії селищної ради затверджено старосту Лиманівського старостинського округу

Дата: 01.06.2021 14:39
Кількість переглядів: 283

01.06.2021 в залі засідань Березанської селищної ради під головуванням очільника громади Валерія Хоміцького відбулася позачергова XI сесія VIII скликання. В роботі сесії взяли участь 21 із 26 депутатів селищної ради.

На порядку денному розглядалося два питання: про затвердження  на посаду старости Лиманівського старостинського округу та про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Березанської селищної ради VIII скликання.

По першому питанню очільник громади запропонував, з врахуванням інтересів мешканців даного старостату, кандидатуру Ірини Дронюк.

 

В результаті обговорень за більшістю голосів було прийнято рішення про затвердження Ірини Дронюк за її згодою на посаду старости Лиманівського старостинського округу  з  02.06.2021 року. А також внесено зміни до персонального складу виконавчого комітету Березанської селищної ради VIII скликання й затверджено його в кількості 25 осіб.

Селищний голова Валерій Хоміцький привітав Ірину Дронюк з призначенням на відповідальну посаду та побажав плідної праці й успіхів у роботі. Свої привітання висловив депутат селищної ради Олексій Сидорчук.

 

Результати поіменного голосування, список присутніх депутатів, порядок денний та рішення сесії опубліковано на офіційному сайті Березанської громади в розділі «Офіційні документи», підрозділ «Рішення сесії», перехід за посиланням https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1622541321/


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь