Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанський селищний голова і голова Миколаївського відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ провів загальні збори голів громад

Дата: 03.06.2021 15:24
Кількість переглядів: 533

Березанський селищний голова Валерій Хоміцький, який одночасно є головою Миколаївського регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад, 02.06.2021 провів загальні збори голів громад області.

Фото без опису

Обговорили діяльність регіонального відділення асоціації й підготували пропозиції до керівних органів. Запланували в липні поточного року провести «Регіональний тиждень в Миколаївській області Всеукраїнської асоціації ОТГ».

Також обговорили актуальні питання і проблеми роботи в громадах області. Зазначу, що більшість проблем для всіх громад однакова. Саме такий формат живого спілкування дає можливість скористатися досвідом інших керівників ОТГ для вирішення проблем у своїй громаді.

Валерій Хоміцький: "Вважаю, що членство Березанської ТГ в Асоціації об’єднаних територіальних громад для громади дуже важливе, оскільки Асоціація відстоює інтереси громад Миколаївської області перед центральними органами виконавчої влади (ЦОВВ), організує обмін кращими практиками, вивчає проблеми і потреби ОТГ, надає юридичне консультування та навчання".


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь