Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінар керівників клубних закладів Березанської громади

Дата: 03.06.2021 20:28
Кількість переглядів: 391

Сьогодні, 3 червня 2021 року, в музичній залі Березанського селищного Будинку культури відбувся семінар керівників клубних закладів Березанської селищної територіальної громади. Участь приймали завідувачі сільських Будинків культури та клубів громади. Запрошені були: начальник відділу ОКМС Березанської селищної ради Анастасія Смоляк, головний спеціаліст з питань культури відділу ОКМС Ольга Булат та юрист відділу ОКМС Маргарита Шляхта.

Фото без опису Фото без опису

В рамках процесу децентралізації ще в 2019 році Березанською селищною радою було взято на баланс  7 клубних філій та опорний Березанський селищний Будинок культури. Із 1 січня 2021 року було приєднано ще 5 клубних закладів-філій. Наразі триває процес передачі цих філій до опорного клубного закладу.

Після привітання присутніх та оголошення регламенту, організатор семінару - директор Березанського селищного Будинку культури Ірина Зіміна-Яценко надала слово юристу – Маргариті Шляхті.

Головне питання семінару – роз`яснення та повідомлення керівникам закладів культури щодо структури, що наразі організовується, та пов’язані з цим кадрові питання, підпорядкування, переоформлення особових справ.

Анастасія Смоляк докладно пояснила ситуацію про кошти, що виділяються для проведення заходів, як формується штат, вимоги та контроль над роботою клубних закладів.

Ольга Булат ознайомила з роботою по підготовці до Дня Конституції, Дня Незалежності України. Вирішувались організаційні питання з підготовки до святкування Дня Березанки, що має відбутися 9 липня 2021 року.

Директор Березанського селищного Будинку культури надала керівникам клубних закладів необхідний у роботі пакет документів оперативного звітування, планування, обліку роботи в електронному вигляді. Провела анкетування присутніх та надала рекомендації з питань підготовки вокальних колективів та окремих виконавців, щодо участі в конкурсах, фестивалях, оглядах та підготовки до них.

Приємним сюрпризом було нагородження учасників відбіркового туру обласних конкурсів «Арт-мікс» та «Барви надії».  

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь