Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результат загальних зборів громадян – створити громадське пасовище

Дата: 03.06.2021 18:35
Кількість переглядів: 708

Другого червня проведено загальні збори громадян села А-Зорине Матіясівського старостату за участю представників Березанської селищної ради – заступника з питань діяльності виконавчих органів селищного голови Людмили Кравцової, завідувача сектору ЖКГ та благоустрою Олега Кондратюка, спеціаліста I категорії відділу комунальної власності та земельних відносин Ірини Поручник і старости Матіясівського старостату Наталії Божеску.

Приводом стала заява за підписом 57 громадян щодо виділення земельної ділянки для створення громадського пасовища. Дане питання було попередньо вивчено профільними спеціалістами селищної ради і відповідно надано розяснення учасникам зібрання в рамках діючого законодавства. А також надано кваліфіковані відповіді на поставлені запитання.

Фото без опису Фото без опису

Обговорення було бурхливим. Врешті дійшли спільного рішення: створити громадське пасовище за межами населеного пункту А-Зориного в межах території Березанської селищної ради. Адміністративно-правовими питаннями щодо даного рішення займатимуться  профільні спеціалісти селищної ради.

Перед початком сходки було проведено обстеження важливих життєдіяльних об’єктів села на предмет технічного стану – пункт здоров’я, дитячий ігровий майданчик, дороги, дамба, що зазнала часткового руйнування внаслідок рясних дощів.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь