Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Медиків Березанської громади з професійним святом вітало керівництво селищної ради

Дата: 18.06.2021 09:36
Кількість переглядів: 549

Напередодні Дня медичного працівника Березанський селищний голова Валерій Хоміцький і його заступник Людмила Кравцова зустрілися з колективами первинної і вторинної ланок медичної допомоги Березанської громади й привітали медичних працівників з професійним святом.

Фото без опису

Медицина – це важлива і вкрай необхідна сфера послуг, без якої людство сьогодні не може обійтися. Медики – рятівники нашого життя, які щодня, щохвилини готові прийти нам на допомогу і прийняти на себе важкий тягар людського болю і страждань. Тому вітання офіційних гостей були проникнуті особливою повагою і вдячністю. Побажали усім міцного здоров’я та єдності у вирішенні нагальних проблем і сподівання на подальшу ефективну й плідну співпрацю. Обмінялися думками стосовно реформування медичної сфери в громаді.

Фото без опису Фото без опису

Обидва колективи отримали подарунки від селищної ради та депутата обласної ради Володимира Погадаєва Volodymyr Pohadaiev – електричний бойлер для приймального відділення ЦРЛ та прасувальний набір для центру первинної медико-санітарної допомоги.

З нагоди Дня медичного працівника Подяками селищного голови було відзначено працівників Березанської ЦРЛ: лікаря-хірурга Андрія Ребенока, лікаря-ортопеда-травматолога Василя Скорука, медсестру кабінету інфекційних захворювань Оксану Стинкару, медсестру хірургічного відділення Оксану Лозебну, медсестру поліклініки Марію Тимошенко, медсестру стаціонарного відділення невідкладних станів Аллу Кирилюк, медсестру приймального відділення Людмилу Калатухіну, техніка Юрія Кузнецова, головного бухгалтера Ольгу Шпілівенко, робітницю з благоустрою Галину Пічугіну.

З нагоди Дня медичного працівника Подяками селищного голови відзначено працівників Березанського центру первинної медико-санітарної допомоги: медсестер Олену Михайленко, Альону Ребенок, Тетяну Бондар.

Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь