Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення дільничного офіцера поліції і склад громадського формування з нагоди професійного свята

Дата: 18.06.2021 14:58
Кількість переглядів: 427

18 червня в Україні відзначається День дільничного офіцера поліції. Ця професія по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих. Дільничні стоять на захисті прав громадян, охороняють порядок, проводять профілактичну роботу з населенням. Саме від дільничних залежить спокій мешканців населених пунктів. Сьогодні майже кожен третій злочин по області розкривається саме дільничними інспекторами поліції та більше 90 % злочинів – за участю цих працівників.

Сьогодні у приміщенні музичної зали Березанського селищного будинку культури селищний голова Валерій Хоміцький привітав з професійним святом колектив Березанеського відділення поліції.

Фото без опису

Звертаючись до правоохоронців, очільник громади сказав: «Щодня, у будні і свята, ви на посту. Ви першими реагуєте на людську біду і першими зявляєтеся на місці злочину. Щодня вам доводиться спілкуватися з різними людьми, вирішувати в правовому полі різні проблеми. Тож бажаю вам завжди зберігати стійкість духу, проявляти мужність та легко вирішувати всі проблеми у правовому полі. А членам громадського формування бажаю і надалі утримувати активну громадську позицію і бути надійним помічником нашої поліції».

За активну співпрацю з органами місцевого самоврядування, сумлінне та професійне виконання службових обов’язків і завдань, пов’язаних із охороною прав і свобод людини, протидією злочинності, підтримання публічної безпеки та порядку нагороджено Грамотою Віктора Михайленка – дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції № 8 Миколаївського районного управління поліції ГУНП в миколаївській області, старшого лейтенанта.

За активну громадську позицію, допомогу у розбудові безпечної громади Подяки удостоєні члени громадського формування «Захисник-2»: Микола Яворський, Олександр Галушко, Володимир Ковалик, Павло Сандуца, Олег Коцюруба.

Для наших шанованих гостей виступили із сольними номерами самодіяльні артисти громади Нікіта Губернаторов і ведуча заходу Валентина Волошина.

Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь