Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наша землячка Надія Цьома - дипломантка авторського конкурсу художньої творчості людей з інвалідністю

Дата: 14.07.2021 12:01
Кількість переглядів: 521

Наша землячка Надія Цьома з Ташиного представляла Березанську громаду на XIII обласному авторському конкурсі художньої творчості людей з інвалідністю «Перлини Пвдня», що проходив  9 липня в приміщенні Миколаївського  російського театру.

Це третя участь Надії Володимирівни у конкурсі. У минулих роках вона представляла віршовані твори й отримала II-ге призове місце. Нинішнього року Надія взяла участь у номінації «Проза», представивши три твори: етюд «Гадюка або Один день у вічність», новелу «Подружки», нарис «Гусарське урочище». Всі твори присвячені її рідній Луганщині у період збройної агресії РФ на Сході України.

За активну участь у конкурсі Надія Цьома відзначена Дипломом лауреата конкурсу «Перлини Півдня» від Департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА та Миколаївської обласної організації осіб з інвалідністю (нинішнього року місця не розподілялись).

Надія Цьома разом із чоловіком сім років тому лишила рідну домівку на Луганщині у зв’язку із збройними діями країни-агресора й переселилися в наші краї. Ташине вибрали невипадково. Чисті лиман і повітря, красиві краєвиди та привітні люди привабили творчу особистість і її половинку. Тепер вони і серцем і душею – ташинці, часточка і гордість Березанської громади. Попри перенесені труднощі, Надія залишилася світлою, доброю, компанійською людиною, продовжує активну творчу діяльність.

Пишаємося Вами, Надіє Володимирівно! Здоровя Вам, творчого натхнення і злетів!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь