Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На 13-ій сесії 8-го скликання селищної ради прийнято рішення про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності з 01 січня 2022 року

Дата: 15.07.2021 14:59
Кількість переглядів: 525

13.07.2021 в приміщенні Березанської селищної ради під головуванням очільника Березанської територіальної громади відбулася XIII сесія VIII скликання cелищної ради. На порядок денний було винесено 70 питань і 71 – Різне. В роботі сесії взяли участь 15 із 26 депутатів селищної ради.

В ході розгляду питань депутати проголосували за зняття з порядку денного 7-ми проєктів рішень про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України, так як згідно з Регламентом, за ці проєкти повинно голосувати 2/3 від загального складу депутатів селищної ради.

Фото без опису Фото без опису

В результаті обговорень 8 питань не було прийнято (№№12, 37, 46, 52, 54, 56, 60, 63 порядку денного), решту (55 питань) було прийнято за більшістю голосів. Зокрема, було прийнято рішення про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку з 01 січня 2022 року на території Березанської територіальної громади; про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності з 01 січня 2022 року; затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель смт Березанка; внесено зміни до бюджету селищної ради на 2021 рік; внесено зміни до Статуту селищної ради у зв’язку з приєднанням населених пунктів; затверджено фінансовий план комунального некомерційного підприємства первинної медико-санітарної допомоги.

Результати поіменного голосування, рішення сесії  будуть опубліковані в терміни, згідно з чинним законодавством, на офіційному сайті Березанської громади в розділі «Офіційні документи», підрозділ «Рішення сесії», посилання https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1626247464/

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь