Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XIV сесія VIII скликання Березанської селищної ради: прийнято важливі рішення

Дата: 29.07.2021 16:01
Кількість переглядів: 543

29 липня в залі засідань Березанської селищної ради під головуванням очільника громади Валерія Хоміцького відбулася XIV сесія VIII скликання селищної ради. В роботі сесії взяли участь 20 із 26 депутатів. На порядок денний виносилося 43 питання і 44 - Різне.

В результаті обговорення не прийнято 4 питання (№ 26, 34, 35, 43 Порядку денного). Решта – 39 питань прийнято за більшістю голосів.

 

Зокрема, депутати одноголосно проголосували: за утворення  і затвердження складу конкурсної комісії на зайняття посади керівника комерційного закладу охорони здоров’я Березанської селищної ради; за реєстрацію міжфракційної депутатської групи «Жінки за мир» Березанської селищної ради; за затвердження Порядку проведення обов’язкової перевірки фінансової звітності комунальних унітарних підприємств і господарських товариств незалежним аудитом; за внесення змін до додатку 1 рішення  X сесії VIII скликання від 21.05.2021 № 39 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я Березанської селищної ради та типової форми контракту з його керівником».

Список депутатів і Результати поіменного голосування та Порядок денний засідання опубліковано на офіційному сайті Березанської громади, посилання https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1627559686/, рішення сесії будуть опубліковані на офіційному сайті у строки, згідно з чинним законодавством.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь