Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги заявників! Важливе повідомлення!

Дата: 03.08.2021 14:18
Кількість переглядів: 540

Постановою КМУ, що набрала чинності 02 липня 2021 року, затверджено Порядок ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

Керуючись нею, з 01 серпня 2021 року при подачі державному реєстратору безпосередньо або через ЦНАП документів для проведення державної реєстрації прав, серед яких є технічний паспорт, Вам необхідно попередньо звернутись до суб’єкта технічної інвентаризації для внесення даного технічного паспорту до ЄДСЕББ. Законодавством не встановлено будь-яких винятків в залежності від дати проведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна чи складання технічного паспорту. Якщо Ваш технічний паспорт виготовлений до 01.08.2021 року, Вам теж необхідно звернутись до суб’єкта проведення технічної інвентаризації, який видав технічний паспорт для внесення даного технічного паспорту до ЄДСЕББ.

Також повідомляємо, що відповідно до Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2021 року № 690, встановлено, що адреса вважається присвоєною з дня внесення до Реєстру будівельної діяльності інформації про її присвоєння. Просимо вибачення за продовження терміну надання послуги «Присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь