Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про стан вакцинації від COVID–19 станом на 04.08.2021 по Березанській територіальній громаді

Дата: 04.08.2021 13:28
Кількість переглядів: 638

 

Станом на 04.08.2021 року  в Березанській територіальній громаді вакциновано  всього 1327  осіб, другою дозою вакциновано 500 осіб. Вакциною AstraZeneca щеплено 570 осіб,  CoronaVac – 542, Moderna – 105.

 

Вакцинування проводить мобільна медична бригада для проведення вакцинування при КНП «Березанський РЦПМСД» Березанської селищної ради (первинна ланка медичного обслуговування).  Відповідальна за проведення вакцинації – сімейний лікар Делюк Наталія Олександрівна, її дублер – сімейний лікар Двойна Світлана Борисівна. Персонал бригади пройшов 2 тренінги-навчання в Миколаєві з питань вакцинації.

 

Вакцинації підлягає все населення району, починаючи з 18 років. Протипокази до вакцинування надає лікар після огляду пацієнта та отримання інформації від нього про супутні захворювання.  

Перед вакцинацією лікар проводить медичний огляд пацієнта та відповідає на всі запитання щодо вакцинації.

 

Бажаючим  зробити щеплення необхідно звернутися до лікаря, з яким укладено декларацію, за її відсутності – телефонуйте за номером 2-12-22. Лікар зареєструє  на вакцинацію у потрібний для вас час.  

 

За необхідності мобільна бригада робить виїзди на робоче місце бажаючих вакцинуватися. Попередній запис за тел. 2-12-22. При необхідності також можливий виїзд мобільної бригади в заклад для вакцинації бажаючих працівників закладів.

 

Березанська амбулаторія забезпечена вакцинами  CoronaVac,   AstraZeneca, Moderna. Для повторної дози вакцинування заклад має необхідну вакцину, що надається базою спеціального медичного постачання управління охорони здоров’я м. Миколаїв. Вакцинування проводиться безкоштовно.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь