Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконком схвалив рішення щодо прогнозованого бюджету Березанської громади на 2022-2024 роки та готовності до нового навчального року і опалювального сезону в закладах освіти і культури Березанської громади

Дата: 26.08.2021 18:35
Кількість переглядів: 774

26 серпня в приміщенні Березанської селищної ради відбулося засідання виконкому ради. Прийняли 11 важливих рішень.

Зокрема, було схвалено прогнозований бюджет Березанської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки з урахуванням збільшення прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати.

Фото без опису Фото без опису

Схвалено готовність закладів освіти, культури Березанської селищної ради до нового навчального року та опалювального періоду 2021-2022 років.

Прийнято рішення про утворення спостережної комісії при виконавчому комітеті Березанської селищної ради та затверджено Положення.

Визначено уповноважену особу для здійснення повноважень щодо присвоєння, зміни адреси об’єктів будівництва та отримання доступу до реєстру на внесення відомостей стосовно адреси – це Наталія Кліщенко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради.

Затверджено акти з визначення та відшкодування, заподіяних Березанській селищній раді.

Взято до відома інформацію т.в.о. директора КП «Березань» про стан фінансово-господарської діяльності комунального підприємства за липень 2021 року. А також вказано на необхідність впорядкувати облік абонентів КП, яким надаються послуги з водопостачання, водовідведення, вивозу твердих побутових відходів та забезпечити жорсткий контроль за своєчасною сплатою населенням комунальних послуг; провести інвентаризацію водяних лічильників та зробити обстеження водонапірної башти й встановити причину перебоїв водопостачання в багатоквартирних будинках по вулиці Степова в смт Березанка.

Рішення виконкому будуть опубліковані у терміни, згідно з чинним законодавством, на офіційному сайті Березанської громади в розділі «Офіційні документи», підрозділ «Рішення виконкому».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь