Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На XVIII сесії Березанської селищної ради прийнято низку важливих рішень

Дата: 16.09.2021 08:24
Кількість переглядів: 558

15.09.2021 у залі засідань Березанської селищної ради під головуванням очільника громади Валерія Хоміцького відбулася XVIII сесія VIII скликання селищної ради.

В роботі сесії взяли участь 19 із 26 депутатів. На порядок денний було винесено 51 питання і 52 – Різне.

Фото без опису Фото без опису

В результаті обговорення депутати не прийняли питання порядку денного за номерами 8 «Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання для населення Березанської громади на 2021-2022 роки»; за номером 15 і 17 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України».

Решта (48 питань) було прийнято за більшістю голосів. Зокрема, внесено зміни до плану соціально-економічного розвитку Березанської громади на 2021-2022 роки; внесено зміни до діючої стратегії Березанської громади на 2020-2024 роки; прийнято на баланс Березанської селищної ради майно Комунального некомерційного підприємства «Березанська центральна районна лікарня» Березанської селищної ради; затверджено Комплексну програму профілактики злочинності на території громади та Програму забезпечення медичного огляду та проведення військово-лікарської експертизи з метою визначення ступеня придатності до військової служби окремих категорій військовозобов’язаних мешканців громади; прийнято рішення про реорганізацію Комісарівського госпрозрахункового комунального підприємства шляхом приєднання до КП «Дмитрівка». Прийнято 40 рішень по земельним питанням.

Порядок денний, список присутніх депутатів, результати поіменного голосування опубліковано на офіційному сайті Березанської громади https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1631709221/,

 рішення сесії будуть публіковані «Офіційні документи», підрозділ «Рішення сесії» у строки згідно з чинним законодавством.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь