Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продукція, що реалізується на ринках, має бути безпечною для громадян

Дата: 16.09.2021 16:32
Кількість переглядів: 552

Сьогодні, 16.09.2021, Березанська селищна рада продовжила роботу по відпрацюванню рішення виконавчого комітету від 19.02.2016 № 8 «Про упорядкування торгівлі на території Березанської селищної ради» з метою упорядкування торгівлі м’ясо-молочною, ковбасною продукцією та рибою. Це товар, який потребує обов’язкового лабораторного дослідження, тому, згідно з чинним законодавством, повинен реалізовуватися виключно у критому ринку. В Березанці таким місцем є Березанський центральний ринок.

Сьогодні вже маємо перший позитивний результат в упорядкуванні торгівлі. Досягнуто порозуміння! Всі реалізатори вищезазначеної продукції торгують у критому ринку. Цивілізовано, з дотриманням санітарних вимог, з встановленими тарифами на послуги комунального підприємства «Березанський Центральний ринок» та нормами відбору зразків продукції для проведення санітарно-ветеринарної експертизи, що затверджені Кабінетом Міністрів.

Інформаційно-роз’яснювальну роботу з реалізаторами і представниками Центрального ринку сьогодні проводили: заступник Березанського селищного голови Людмила Кравцова, головний спеціаліст сектору ЖКГ селищної ради Ігор Рогальов, головний спеціаліст Березанського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Віктор Таранов та працівники поліції СРПП № 8 Євген Михайленко і Володимир Єрошенко.

Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь